Bemutató üzletünk szabadság miatt ezen a héten ZÁRVA van. Nyitás: hétfő, szeptember 23. A megrendelések kiszállítása jövő hét első napjaiban várható.

Szobaantennák  / 4 termék található ebben a kategóriában.

Szobaantennák

Kifejezetten DVD-T földi vételre optimizált beltéri antennák. Meglepően jó vételt biztosítanak olyan esetekben, amikor: -az adó nincs túlságosan távol (max. 5-10 km, de tapasztalataink szerint jóval nagyobb távolságok esetén is képesek megfelelő jelszintet biztosítani) -nincsenek zavaró tereptárgyak az antenna és az adó között (épületek, fák, do...
Kifejezetten DVD-T földi vételre optimizált beltéri antennák. Meglepően jó vételt biztosítanak olyan esetekben, amikor: -az adó nincs túlságosan távol (max. 5-10 km, de tapasztalataink szerint jóval nagyobb távolságok esetén is képesek megfelelő jelszintet biztosítani) -nincsenek zavaró tereptárgyak az antenna és az adó között (épületek, fák, domborzat stb.) Olyan esetben, amikor a környező épületek komoly árnyékoló tényezőként jelentkeznek (például belső udvarra néző földszinti lakás többemeletes épületben), tetőantenna felszerelése ajánlott. Erősítős antennák esetében fontos, hogy a beltéri - vagy a TV készülék - ki tudja adni az 5V feszültséget, amely az erősítő megtáplálásához szükséges. Ezt a készülék menűjében tudjuk ellenőrizni. Ha nincs lehetőség az 5V-os megtáplálásra, válasszunk olyan antennát, amely külső táppal rendelkezik.
Bővebben
Beltéri digitális antenna adapterrel a MinDig TV csatornáinak vételére. A beépített alacsony zajszintű erősítő lehetővé teszi a földi digitális televízió és rádió csatornák vételét az adótorony néhány kilométeres körzetében.
4,390 Ft.
Beltéri digitális antenna a MinDig TV csatornáinak vételére. A beépített alacsony zajszintű erősítő lehetővé teszi a földi digitális televízió és rádió csatornák vételét az adótorony néhány kilométeres körzetében.
2,990 Ft.
Aktív magas minőségű kültéri/beltéri antenna beépített UHF/VHF és LTE szűrővel, alacsony zajszintű erősítővel. Kompatibilis az összes aktív antenna kimenettel (5V) rendelkező DVB-T készülékkel.
6,990 Ft.
Aktív magas minőségű kültéri/beltéri antenna beépített UHF/VHF és LTE szűrővel, alacsony zajszintű erősítővel. Kompatibilis az összes aktív antenna kimenettel (5V) rendelkező DVB-T készülékkel.
11,900 Ft.
1 - 4 mutatása a 4 tételből