Biztonságos http kapcsolatra váltottunk! Fizetési tranzakciói és a felhasználói jelszavas bejelentkezései eddig is biztonságosak voltak, a mostani fejlesztés ezen túlmenően a maximálisat nyújtja.
Szerveroldali fejlesztéseinknek köszönhetően az Ön adatai nálunk maximális biztonságot élveznek.

Gyártók


Kifejezetten DVB-T földi vételre optimizált kültéri antennák. Az adott vételi viszonyokhoz választott megfelelő antenna minden igényt kielégít. Nem ritka a 80-100 km távolságban levő adótorony jelének minőségi vétele. Érdemes nagy nyereségű antennába beruházni, ezzel elkerülhetjük a különféle vételi problémákkal járó bosszankodást. Egy általában...
Kifejezetten DVB-T földi vételre optimizált kültéri antennák. Az adott vételi viszonyokhoz választott megfelelő antenna minden igényt kielégít. Nem ritka a 80-100 km távolságban levő adótorony jelének minőségi vétele. Érdemes nagy nyereségű antennába beruházni, ezzel elkerülhetjük a különféle vételi problémákkal járó bosszankodást. Egy általában jól teljesítő antenna nem biztos, hogy borús, esős időben is maximumot képes nyújtani. Ilyenkor megoldást jelenthet egy megfelelő erősítő beiktatása. Nagy általánosságban kijelenthető, hogy termékeink között böngészve szinte minden vételi körülmények között kiválasztható a megfelelő felszerelés.
Bővebben

Kültéri antennák 11 termék található ebben a kategóriában.

1 - 11 mutatása a 11 tételből

Kültéri antennák

11 termék található ebben a kategóriában.
Legolcsóbb: 2,490 Ft. Legdrágább: 16,890 Ft.

Információ

Új termékek

L�togassa meg a Muholdvetel.hu web�ruh�zat a ShopManian Google Analytics Alternative