Technikai okok miatt üzletünk ZÁRVA van. Személyes átvétel kizárólag telefonos egyeztetés után lehetséges: 0670 2792982. 

INGYENES SZÁLLÍTÁS 30.000 FT. FELETTI VÁSÁRLÁSNÁL!

Webáruház-rendszerünk a megrendelt termékek össztömege alapján kiszámítja a várható postaköltség összegét is. Ez az összeg legtöbbször pontosan megegyezik a ténylegesen fizetendő végösszeggel, ellenben a posta díjszámításának komplexitása (és a csomagolóanyag súlya) miatt bizonyos eltérések esetenként előfordulhatnak.

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL 
Áraink akár megrendelés, akár személyes vásárlás esetén azonosak, személyes átvételnél természetesen nem számítunk postaköltséget. Személyes átvételnél a mennyiség alapú kedvezmény csak megrendelés alapján érvényesíthető.
Rendelését a visszaigazolás után személyesen átveheti bemutató üzletünkben: 1081 Budapest, Kiss József u. 14.

POSTÁZÁS-UTÁNVÉT 
A csomagot a Magyar Posta (MPL Futárszolgálat) szállítja ki, Ön az áru átvételekor fizeti ki a megrendelés ellenértékét és a szállítási költséget. A szállítási díj pontos összegét rendszerünk a megrendelési folyamat végén kijelzi, tehát teljes pontossággal előre tudjuk a megrendelés tényleges végösszegét. A szállítási határidő raktáron lévő termékek esetén 1-3 munkanap, rendszerint a rendelés visszaigazolásakor azonnal postázunk.
 A maximális súly 40 kg.
INGYENES SZÁLLÍTÁS 30.000 FT. FELETTI VÁSÁRLÁSNÁL!
 

 POSTÁZÁS-BANKI ELŐREUTALÁS - ez a legköltséghatékonyabb megoldás.
A megrendeléseket a Magyar Postával köldjük (MPL Futárszolgálat). Mi semmiféle plusz csomagolási költséget nem számítunk.
A szállítási díj pontos összegét rendszerünk a megrendelési folyamat végén kijelzi, tehát teljes pontossággal előre tudjuk a megrendelés tényleges végösszegét. A szállítási határidő raktáron lévő termékek esetén 1-3 munkanap, azonnal postázunk, amint az átutalt összeg beérkezik a bankszámlánkra. SZÁMLASZÁM: 10103434-58329800-01000004 Budapest Bank.
INGYENES SZÁLLÍTÁS 30.000 FT. FELETTI VÁSÁRLÁSNÁL!
A terméket azonnal postázzuk, amint a pénz megérkezik a számlánkra, a csomag átvételekor már nem kell fizetnie semmit.

A postázás részleteit a rendelés visszaigazolása után e-mailben egyeztetjük.


Az áru átvételekor a vevő köteles az általa megrendelt árut ellenőrizni.
A jótállás időtartama egy év. A jótállási határidő a fogyasztási cikk fogyasztó részére történő átadása napjával kezdődik. Amennyiben a meghibásodott terméket személyesen vásárolta üzletünkben a vásárlást igazoló számlával, vagy annak másolatával érvényesíthető személyesen, üzletünk nyitvatartási ideje alatt.
Vevőnek a jogszabályoknak megfelelően a csomag átvételét követő tizenöt munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. A vevő tudomásul veszi, hogy az elállási jog gyakorlása miatt az áru kiszállításával és visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségek a visszafizetett vételárból levonásra kerülnek.A Technik B-Sat Kft. csak kizárólag sérülésmentes, hiánytalan csomagolású terméket vesz vissza, és csak ebben az esetben téríti meg a teljes vételárat a vásárló részére.

A Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság részletes tájékoztatója megtalálható itt.