RENDELÉSÉT LEADHATJA A KÖVETKEZŐ MÓDOKON:
1. REGISZTRÁCIÓ UTÁN HONLAPUNKON KERESZTÜL - ezt javasoljuk elsősorban, így felgyorsul az egész rendelési-szállítási folyamat és Ön is pontosabban tudja követni megrendelését.
2. TELEFONON a következő telefonszámokon: 061-789-5274, 0670-279-2982
3. E-MAILBEN A KÖVETKEZŐ E-MAIL-CÍMRE: info@technikb-sat.hu
4. SMS-BEN A KÖVETKEZŐ TELEFONSZÁMRA: 0670-2792982

A kínálatunkban szereplő termékek megvásárolhatóak üzletünkben (természetesen raktárkészletünk erejéig) a nyitvatartási idő teljes időtartama alatt. Áraink akár megrendelés, akár személyes vásárlás esetén azonosak.Személyes vásárlás esetén nincs szükség előzetes megrendelésre.
Aktuális kínálatunkról munkaidőben 24 óránként frissített webáruházunkból illetve árlistáinkból tájékozódhat. Amennyiben nem tudja személyesen felkeresni üzletünket, többféle kiszállítási mód közül választhat. E-mailben kap tájékoztatást arról, hogy megrendelése beérkezett hozzánk. Visszajelzés: A megrendeléseket visszaigazoljuk. Ez általában 1 munkanapon belül megtörténik. A visszaigazolás történhet email-ben vagy telefonon egyaránt. Megrendelése a visszaigazolását követően lép érvénybe! Az adott áru megrendelésének időpontja az az időpont, amikor megrendelését az áruházon keresztül eljuttatja a hozzánk. Ez - az ünnepnapok és munkaszüneti napok kivételével - a megrendelés beérkezését követő 24/48 órán belül megtörténik.
A vételár a feltüntetett termékek melletti ár, bruttó (Áfa-t is tartalmazó) áron kerülnek feltüntetésre.
A Technik B-Sat Kft. fenntartja azt a jogot, hogy amennyiben a megrendelt termékeket valamilyen nem várt okok miatt nem tudja teljesíteni, az törölje a megrendelésből.

A Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság részletes tájékoztatója megtalálható itt.