Nyitva tartás: HÉTFŐ-PÉNTEK 10-16, szombat-vasárnap zárva. Telefon: 061 789 5274, 0670 2792982.

Tisztelt Vásárlónk!

Szeretettel köszöntjük a Technik B-Sat Kft. webáruházában! Internetes webáruházunk létrehozásának alapvető célja az volt, hogy az általunk forgalmazott termékek eljussanak minden magyarországi településre, hogy részletes terméktájékoztatóinkkal legyen ideje döntenie a vásárlásai során, hogy kényelmesebbé és olcsóbbá tegyük vásárlásait, időt és pénzt takaríthasson meg saját és családja számára. Mielőtt elkezdené vásárlását webáruházunkban, megkérjük arra, hogy olvassa el és fogadja el webáruházi tájékoztatónkat és szabályrendszerünket! Köszönjük, és jó vásárlást kívánunk!
A Technik B-Sat Kft. a webáruházi szerződés szabályait és feltételeit azért készítette el, hogy ezekben részletesen szabályozza internetes kereskedelmi szolgáltatásainak feltételeit és a szolgáltatások igénybevételével kapcsolatos, a szolgáltatót és a vásárlók fogyasztóvédelmi jogait, illetve a vásárlással létrejött vásárlási szerződés mindkét felet érintő kötelezettségeit. A webáruházi szerződési feltételek vásárló által, a vásárlás előtt történő elfogadása a webáruház Technik B-Sat Kft. által meghatározott működési és jogi feltételek, szabályok elfogadása. A vásárló minden vásárlás megkezdésekor elfogadja a webáruházi szabályokat, amelynek értelmezéseként minden vásárlása során vásárlási szerződést köt a szolgáltatóval.
Amennyiben az utolsó vásárlás óta eltelt idő alatt a webáruház szerződési feltételei módosultak, úgy arról vásárló a webáruházi szabályok elfogadásakor értesül, hogy aktuális vásárlásainál már az új szabályok szerint vásároljon. A webáruházi szabályzatban nem szereplő, külön nem szabályozott kérdéseket illetően a szolgáltató és a vásárló webáruházi tevékenységére vonatkozó mindenkor hatályos magyar jogszabályok és hatósági előírások, valamint a Polgári Törvénykönyvben foglalt rendelkezések külön kikötés nélkül is irányadóak.
Webáruházunkban magyarországi szállítási címmel rendelkező személy vásárolhat.

RENDELÉSÉT LEADHATJA A KÖVETKEZŐ MÓDOKON:
1. REGISZTRÁCIÓ UTÁN HONLAPUNKON KERESZTÜL - ezt javasoljuk elsősorban, így felgyorsul az egész rendelési-szállítási folyamat és Ön is pontosabban tudja követni megrendelését.
2. TELEFONON a következő telefonszámokon: 061-789-5274, 0670-279-2982
3. E-MAILBEN A KÖVETKEZŐ E-MAIL-CÍMRE: info@technikb-sat.hu
4. SMS-BEN A KÖVETKEZŐ TELEFONSZÁMRA: 0670-2792982

A vásárlás első lépése a regisztráció (jobb felső sarok).
A regisztrációhoz az alapadatokon kívül szükséges megadni a vásárláshoz szükséges adatokat: Ezek az adatok: számlázási címadatok, a szállítási címadatok és az értesítési telefonszám. A regisztráció során kérjük, hogy valós és pontos adatokat adjon meg, különben nem fog tudni vásárolni. Kijelentjük, hogy a megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik személy részére nem adjuk ki, csakis és kizárólag a megrendelések ill. szállítások lebonyolításához valamint nyilvántartásunkhoz használjuk fel.
Fenntartjuk a hibák, elírások vagy elhagyások előzetes figyelmeztetés nélküli kijavításának jogát (még a rendelés elküldése után is). Abban az esetben, ha a résztvevő bármilyen formában megsérti a szabályokat, a  Technik B-Sat Kft. szabadon érvénytelennek nyilváníthatja megrendelését, vásárlását és a vevő nem jogosult fellebbezni a döntés ellen. A Technik B-Sat Kft. fenntartja magának a jogot, hogy a weboldalt előzetes figyelmeztetés nélkül megváltoztassa illetve annak működését időlegesen vagy tartósan szüneteltesse illetve megszüntesse. Az általa üzemeltetett internetes szakáruház vásárlás feltételeit és szabályait szabadon módosíthatja.

Ha a választott termék raktáron van, és azonnal szállítható, vagy átvehető, és ezt visszaigazolásunkban fel is tűntetjük, akkor létrejön a szerződés a vevő és az eladó között. A rendelést a lehető legrövidebb idő alatt teljesítjük. A megrendelt termékekről email-ben irásos visszaigazolást küldünk. A vevő elfogadja az üzletszabályzatunkat, mint szerződési feltételeket, ettől kezdve végleges a megrendelés. Vitás esetben a Polgári Törvénykönyv idevonatkozó részei irányadók.

A Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság részletes tájékoztatója megtalálható itt.