Tisztelt Vásárlónk!

Szeretettel köszöntjük a Trade Connections Service Kft. webáruházában! Internetes webáruházunk létrehozásának alapvető célja az volt, hogy az általunk forgalmazott termékek eljussanak minden magyarországi településre, hogy részletes terméktájékoztatóinkkal legyen ideje döntenie a vásárlásai során, hogy kényelmesebbé és olcsóbbá tegyük vásárlásait, időt és pénzt takaríthasson meg saját és családja számára. Mielőtt elkezdené vásárlását webáruházunkban, megkérjük arra, hogy olvassa el és fogadja el webáruházi tájékoztatónkat és szabályrendszerünket! Köszönjük, és jó vásárlást kívánunk!
A Trade Connections Service Kft. a webáruházi szerződés szabályait és feltételeit azért készítette el, hogy ezekben részletesen szabályozza internetes kereskedelmi szolgáltatásainak feltételeit és a szolgáltatások igénybevételével kapcsolatos, a szolgáltatót és a vásárlók fogyasztóvédelmi jogait, illetve a vásárlással létrejött vásárlási szerződés mindkét felet érintő kötelezettségeit. A webáruházi szerződési feltételek vásárló által, a vásárlás előtt történő elfogadása a webáruház Trade Connections Service Kft. által meghatározott működési és jogi feltételek, szabályok elfogadása. A vásárló minden vásárlás megkezdésekor elfogadja a webáruházi szabályokat, amelynek értelmezéseként minden vásárlása során vásárlási szerződést köt a szolgáltatóval.
Amennyiben az utolsó vásárlás óta eltelt idő alatt a webáruház szerződési feltételei módosultak, úgy arról vásárló a webáruházi szabályok elfogadásakor értesül, hogy aktuális vásárlásainál már az új szabályok szerint vásároljon. A webáruházi szabályzatban nem szereplő, külön nem szabályozott kérdéseket illetően a szolgáltató és a vásárló webáruházi tevékenységére vonatkozó mindenkor hatályos magyar jogszabályok és hatósági előírások, valamint a Polgári Törvénykönyvben foglalt rendelkezések külön kikötés nélkül is irányadóak.
Webáruházunkban magyarországi szállítási címmel rendelkező személy vásárolhat.

Rendelését leadhatja a következő módokon:
1. REGISZTRÁCIÓ NÉLKÜL, GYORSVÁSÁRLÁSSAL HONLAPUNKON KERESZTÜL - kizárólag a rendelés teljesítéséhez szükséges adatok megadásával, néhány kattintással rendelhet
2. REGISZTRÁCIÓ UTÁN HONLAPUNKON KERESZTÜL - előnye, hogy Ön így pontosabban tudja követni megrendelését és később sokkal gyorsabban adhat le újabb rendelést.
3. TELEFONON a következő telefonszámon: 0670-279-2982
4. E-MAILBEN a következő email-címre: tradeconectionskft@gmail.com 

Sikeres rendeléshez szükséges megadni a vásárláshoz szükséges adatokat: számlázási címadatok, a szállítási címadatok és az értesítési telefonszám. A regisztráció során kérjük, hogy valós és pontos adatokat adjon meg, különben nem fog tudni vásárolni. Kijelentjük, hogy a megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik személy részére nem adjuk ki, csakis és kizárólag a megrendelések ill. szállítások lebonyolításához valamint nyilvántartásukhoz használjuk fel. Adatvédelmi Nyilatkozatunkat itt találja.
Fenntartjuk a hibák, elírások vagy elhagyások előzetes figyelmeztetés nélküli kijavításának jogát (még a rendelés elküldése után is). Abban az esetben, ha a résztvevő bármilyen formában megsérti a szabályokat, a  Trade Connections Service Kft. szabadon érvénytelennek nyilváníthatja megrendelését, vásárlását és a vevő nem jogosult fellebbezni a döntés ellen. A Trade Connections Service Kft. fenntartja magának a jogot, hogy a weboldalt előzetes figyelmeztetés nélkül megváltoztassa illetve annak működését időlegesen vagy tartósan szüneteltesse illetve megszüntesse. Az általa üzemeltetett internetes szakáruház vásárlás feltételeit és szabályait szabadon módosíthatja.

Ha a választott termék raktáron van, és azonnal szállítható, vagy esetenként átvehető, és ezt visszaigazolásunkban fel is tüntetjük, akkor létrejön a szerződés a vevő és az eladó között. A rendelést a lehető legrövidebb idő alatt teljesítjük. A megrendelt termékekről email-ben irásos visszaigazolást küldünk. A vevő elfogadja az üzletszabályzatunkat, mint szerződési feltételeket, ettől kezdve végleges a megrendelés. Vitás esetben a Polgári Törvénykönyv idevonatkozó részei irányadók.

A Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság weboldala megtalálható itt.

close Kosár