A Technik B-Sat Kft. többéves tapasztalattal rendelkezik a műholdvételtechnikai cikkek kis-és nagykereskedelmében. Termékeink túlnyomó többsége importból származik, ezért folyamatosan biztosítani tudjuk áraink versenyképességét.
Webáruházunk 2009 júniusában indult. Azóta nagyon sok elégedett vásárló bizonyítja szolgáltatásunk minőségét, elkötelezettségünket.
Mára már fölösleges az internetes rendelés előnyeiről bárkit is meggyőzni. Egy hagyományos bolthoz eljutni legtöbbször pénzbe kerül, főleg nagyobb távolságoknál. Miért ne rendeljük meg a terméket otthonról, kényelmesen? Figyelembe véve a növekvő üzemanyagárakat, lassan érdemesebb az internetes megrendelés és on-line vásárlás futárszolgálaton vagy Postán keresztül. Termékleírás és kép segít a helyes választásban.
A minőségi kiszolgálás mellet folyamatosan arra törekszünk, hogy a szállítási költségeket a lehető legalacsonyabb szinten tartsuk. Semmiféle csomagolási költséget, "kezelési díjat" nem számolunk. A cél az, hogy a vásárló a megrendelt terméket a legolcsóbban megkaphassa, bárhol az ország területén.
Bemutató üzletünk Budapesten, a Blaha Lujza-tér közelében található, a Kiss József utca 14-es szám alatt, a Szilágyi utca sarkánál. Könnyen megközelíthető helyen található, autóval és gyalogosan egyaránt.

Nyitva tartás: hétfőtől péntekig 9-17 óra között.

Termék a kívánságlistádra került