Bemutató üzletünk külföldi árubeszerzés miatt  ZÁRVA van. Nyitás: december 12., szerda, 12,00 óra. Köszönjük a megértést!

AMIKO T-59 DVBT2 FTA FÖLDI DIGITÁLIS VEVŐKÉSZÜLÉK

Full HD digitálisl T2 földi beltéri egység és médialejátszó. A MindigTV földi digitális ingyenes adásainak vételére alkalmas. Kártyaolvasót nem tartalmaz.

7,890 Ft. ÁFA-val

Free Google QRcode module from Mediacom87

    

Full HD digitálisl T2 földi beltéri egység és médialejátszó. A MindigTV földi digitális ingyenes adásainak vételére alkalmas. Kártyaolvasót nem tartalmaz 

Tévézés közben lehetősége van a műsorok rögzítésére külső merevlemezre. 
A készülék multimédiás képességei ugyanakkor a rendszert képnézegetésre, zenehallgatásra vagy video lejátszásra is alkalmassá teszik.
Jótállás: Egy év cseregarancia

-Kompakt kialakítás
-Egyszerű telepítés

-USB 2.0 csatlakozó
-Multimédia lejátszás (MKV, AVI, MPG, MP4, MP3 stb.)
-TimeShift támogatás
-Elektronikus műsorújság (EPG)
-Teletext támogatás
-Dolby Digital és Dolby Digital Plus bitfolyamra out koaxiális S / PDIF és HDMI
-HDMI és RCA csatlakozó
-Full HD (1080p) kimenet HDMI csatlakozón
-<0,5 W teljesítményfelvétel készenléti üzemmódban
-4 számjegyű LED kijelző

Használati utasítás megtekintése, letöltése

Részletes termékinformációk a gyártó oldalán

Termékek ebben a kategóriában:

Full HD digitálisl T2 földi beltéri egység. A MindigTV földi digitális ingyenes adásainak vételére alkalmas. Kártyaolvasót nem tartalmaz.
7,890 Ft.
Nagyteljesítményű DVB-T vevőkészülék a digitális szabadon fogható TV és rádió műsorok vételéhez kültéri vagy szobaantennával. Kiváló Dolby® Digital Plus hangzást és hihetetlenül éles képet kínál.
8,490 Ft.
Nagyteljesítményű DVB-T vevőkészülék a digitális szabadon fogható TV és rádió műsorok vételéhez kültéri vagy szobaantennával, High Efficiency Video Coding (HEVC) H.265 technológiával. Kiváló Dolby® Digital Plus hangzást és hihetetlenül éles képet kínál.
9,450 Ft.
HDTV vevő digitális Free-To-Air szabadon fogható ingyenes TV és rádió adások földi vételére (MinDig TV)Nagy teljesítményű, kis méretű DVB-T vevő nagyszerű szolgáltatásokkal az FTA TV és rádió vételhez. Az új tuner technológia ragyogó vételt biztosít. Kitűnő hangzást Dolby® Digital Plus-ban. Rendelkezik kedvenc listákkal, szülői zárral, többnyelvű...
8,990 Ft.
Földi digitális vevőkészülék és médialejátszó. A MindigTV földi digitális ingyenes adásainak vételére alkalmas. Kártyaolvasót nem tartalmaz. Lejátszható formátumok: TS, MTS, Mpeg4, Mpeg2, MKV, AVI.
7,890 Ft.