• -300 Ft
MŰHOLD ANTENNA ELOSZTÓ 6 UTAS SAT 5-2450 MHZ
MŰHOLD ANTENNA ELOSZTÓ 6 UTAS SAT 5-2450 MHZ

MŰHOLD ANTENNA ELOSZTÓ 6 UTAS SAT 5-2450 MHZ

A műholdas jel szétosztására használt elosztó, amely lehetővé teszi a vételt akár hat készüléken. Egy nagyon egyszerű megoldás, amely a koaxiális kábelen bejövő jelet elosztja több, ugyanolyan kábellel csatlakoztatott készülék között.

1 690 Ft 1 990 Ft -300 Ft
Akció időtartama:
ÁFA-val
Akcióig hátra van:

 

A műholdas jel szétosztására használt elosztó, amely lehetővé teszi a vételt akár hat készüléken. Egy nagyon egyszerű megoldás, amely a koaxiális kábelen bejövő jelet elosztja több, ugyanolyan kábellel csatlakoztatott készülék között.

Mikor lehet szükségünk rá?

Egyetlen koaxiális kábelen bejövő műholdas jel egy TV-készüléket szolgál ki - a megfelelő beltéri egység segítségével. Ha ezt a jelt több készülékre szeretnénk csatlakoztatni, elosztó beiktatása szükséges. Ugyanazon műsor egyidejű vételezéséhez elegendő, ha a beltériből kimenő jelt egyszerűen szétválasszuk elosztóval, ha azonban különböző műsorokat néznénk egyidőben a négy készüléken, akkor négy beltéri egységre lesz szükségünk. 

Hogyan működik?

F-csatlakozók segítségével a parabola antennától bejövő  koaxiális kábelt csatlakoztassuk az elosztó IN - feliratú csatlakozójához. Ugyanígy a hat OUT - jelzésű kimenetre bekötjül a  TV készülékeket. 

Előnyök

  • hat TV-készülék kiszolgálása egyetlen beltérivel
  • egyszerű szerelhetőség

Műszaki adatok 

  • csatlakozók: 5 x RF 75-Ohm, 1 bemenet és 4 kimenet
  • frekvencia tartomány: 5-2450 MHz
  • csatlakozás: F-csatlakozó
nincs még értékelés

Talán ezek is érdekes számodra

5 hasonló termék ugyanazon kategóriában:

Termék a kívánságlistádra került
Termék hozzáadva az összehasonlításhoz