GOLDEN INTERSTAR ALPHA X 4K SAT/IP LINUXOS MŰHOLDVEVŐ BELTÉRI EGYSÉG

33 900 Ft
ÁFA-val

FULL HD Linuxos Enigma 2 DVB-S/S2 digitális vevőkészülék. Multistream támogatás a stream paramétereinek megadása nélkül és hardveres blindscan.



Mennyiség

Leírás

DVB-S Mpeg4 H265 HEVC Multistream 4K UHD 60 képkocka/másodperc felbontással
Az új Golden Interstar Alpha X 4k a legújabb fejlesztés a műholdvétel, a multimédiás streamelés és az IPTV terén. A gyors, négymagos HiSilicon processzornak köszönhetően a rendszerindítási és kapcsolási idő jelentősen lecsökkent. 
A készülék beépített kétsávos WLAN interfésszel rendelkezik, 2,4 vagy 5 Ghz wifi sávban is működik. Így megfelel a multimédiás eszközökkel szemben támasztott modern követelménynek, beleértve a streaming média támogatást, a video on demand (VoD), a digitális csatornák kiváló minőségben történő lejátszását, valamint az OTT tartalomkeresőhöz, m3u-hoz, m3u8-hoz YouTube-hoz, Kodihoz stb.
Az állítható autostart funkciónak köszönhetően kiválasztható, hogy a készülék TV vagy IPTV módban induljon el. Természetesen a digitális hangot a soundbaron vagy házimozi rendszeren keresztül is lejátszhatja, amennyiben azt a műsorszolgáltató támogatja.
A nagy teljesítmény ellenére az Alpha X 4K mindössze 15 cm x 11 cm x 2,7 cm méretű.
Kártyaolvasóvai is rendelkezik.
Műszaki adatok a gyártó oldalán.

Kapcsolódó termékek:

close Kosár