STRONG POWERLINE WIFI 600 KIT LAN ADAPTER ELEKTROMOS HÁLÓZATRA

19 900 Ft
ÁFA-val

LAN-adapter elektromos hálózatra. A két, azonos elektromos hálózatra csatlakoztatható egység segítségével egymástól akár 300 méterre levő, internetelérésre alkalmas készülékeket (asztali számítógép, laptop stb.) köthetünk össze vezetéknélküli hálózat segítségével. A rendszer több egység összehangolásával tovább bővíthető.

Mennyiség

Leírás

LAN-adapter elektromos hálózatra. A két, azonos elektromos hálózatra csatlakoztatható egység segítségével egymástól akár 300 méterre levő, internetelérésre alkalmas készülékeket (asztali számítógép, laptop stb.) köthetünk össze vezetéknélküli hálózat segítségével. A rendszer több egység összehangolásával tovább bővíthető.
A Powerline Wi-Fi 600 kit egy Powerline 600 adaptert és egy Powerline Wi-Fi 600 adaptert tartalmaz. Ezzel nagyon egyszerűen, hozhatja létre a nagysebességű Wi-Fi hotspotot akár 300 Mbit/s sebességgel, az otthona elektromos hálózatán keresztül.
Egyszerűen csatlakoztassa a Powerline 600 adaptert, a meglévő internet modeméhez az Ethernet porton, és az internet elérhetővé válik a lakás bármelyik konnektorából. Ezután a Powerline Wi-Fi 600 adapter használatával, létrehozhatja az új Wi-Fi hotspot-ot, a választása szerinti szobájában, és ezzel kibővítheti a Wi-Fi lefedettséget.
Nem kell újabb kábelezés! Csatlakoztathatja számítógépeit, háztartási eszközeit, okostelefonjait, tabletjeit és további a hálózattal kompatibilis eszközeit az internethez, egyszerűen a konnektorokat használva.
A telepítés nagyon egyszerű pillanatok alatt elvégezhető nem igényel szakértelmet. A Powerline Wi-Fi 600 Kit, segítéségével létrehozhatja saját Wi-Fi hotspotját akár 300 Mbit/s sebességgel az otthona bármelyik konnektorán keresztül, és kibővítheti a Wi-Fi lefedettségét.
Jellemzők
A Kit 1db Powerline 600 adaptert és 1db Powerline Wi-Fi 600 adaptert tartalmaz
Powerline HomePlug™ AV szabvány
Sebesség az elektromos hálózaton akár 600 Mbit/s
Wi-Fi sebesség akár 300 Mbit/s
802.11n/b/g Wi-Fi szabványok támogatása
Működik bármely szabványos modemmel vagy routerrel
Lefedettség & Mebízhatóság
Hatótávolság akár 300m az elektromos hálózaton
2x állítható külső antenna a Powerline Wi-Fi 600 adapteren a maximális lefedettség és megbízhatóság érdekében
Plug & Play telepítés akár 1 perc alatt
Biztonság
128 bit-es AES titkosítás az elektromos hálózaton a hálózati biztonság és adatvédelem érdekében
WPA/WPA2 a magas szintű Wi-Fi biztonság érdekében
Connect & Secure gomb az optimális hálózati biztonsághoz
Csatlakozók
Beépített extra 16 A-es konnektor a Powerline 600 adapteren
2 Ethernet LAN port a Powerline Wi-Fi 600 adapteren számítógép, set-top-box, Smart TV, játék konzol vezetékes csatlakoztatásához.
Részletes leírás a gyártó oldalán.

Kapcsolódó termékek:

close Kosár